Navas, Sebastián, director

 

Authors
alencia Valencia, Fernando Xavier
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

At the end of the Gastronomy degree, the students at San Francisco de Quito University must complete a degree work, which is divided into two classes, those are; Preparation of degree and development of degree. Through this work I seek to recognize the traditional organoleptic characteristics of an artisan chocolate bar from Ambato...
Al finalizar la carrera de Gastronomía, los estudiantes de la Universidad San Francisco de Quito deben realizar un trabajo de titulación, el cual se divide en dos clases las cuales son; Preparación de titulación y Desarrollo de titulación. Mediante este trabajo buscamos reconocer las características organolépticas tradicionales de una tableta de chocolate artesanal ambateño...

Publication Year
2019
Language
spa
Topic
Chocolate -- Análisis -- Ambato (Ecuador) -- Tesis y disertaciones académicas.
Chocolate -- Ambato (Ecuador) -- Historia.
Chocolate -- Ambato (Ecuador) -- Industria y comercio.
Tecnología
Cocina
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/8301
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/