La magia dentro de la cocina de Autor

 

Authors
Llerena Rojas, Freddy Vinicio
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

Throughout history, gastronomy has had different names and definitions due to its close relationship with the evolution of the human being. What started as an essential activity for survival, thousands of years later became a discipline and an art. Today we are witness of chefs who are revolutionizing the industry with signature cuisine. Signature cuisine is a new culinary movement that is based on the chef's experience, but not on specific techniques...
A través de la historia, la gastronomía ha tenido diferentes nombres y definiciones debido a la estrecha relación de esta con la evolución del hombre. Lo que empezó como algo esencial para sobrevivir, miles de años más tarde se convirtió en una disciplina y un arte. Hoy en día somos testigos de chefs que están revolucionando la industria con la cocina de autor...

Publication Year
2020
Language
spa
Topic
Gastronomía
Cocina
Tecnología
Gastronomía
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/9284
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/