La magia dentro de la cocina de Autor
- Authors
- Llerena Rojas, Freddy Vinicio
- Format
- BachelorThesis
- Status
- publishedVersion
- Description
Throughout history, gastronomy has had different names and definitions due to its close relationship with the evolution of the human being. What started as an essential activity for survival, thousands of years later became a discipline and an art. Today we are witness of chefs who are revolutionizing the industry with signature cuisine. Signature cuisine is a new culinary movement that is based on the chef's experience, but not on specific techniques...
A través de la historia, la gastronomía ha tenido diferentes nombres y definiciones debido a la estrecha relación de esta con la evolución del hombre. Lo que empezó como algo esencial para sobrevivir, miles de años más tarde se convirtió en una disciplina y un arte. Hoy en día somos testigos de chefs que están revolucionando la industria con la cocina de autor...
- Publication Year
- 2020
- Language
- spa
- Topic
- Gastronomía
Cocina
Tecnología
Gastronomía
- Repository
- Repositorio Universidad San Francisco de Quito
- Get full text
- http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/9284
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/