Estudio de prefactibilidad de una planta industrial para la producción de yogurt con colorante natural extraído de la semilla del aguacate para los niños en edad escolar

 

Authors
Tayo Cargua, Kevin Fernando
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

The design of an industrial plant for the production of yogurt with natural dye extracted from the avocado seed has been carried out, and an economic analysis of it. To determine the capacity of the production plant, mass balances were made for the yogurt and natural coloring processes. The unit operations to be carried out have been determined for the design of the industrial plant. Once the production processes were established, the equipment and machinery necessary for the manufacture of the products were selected and dimensioned...
Se ha realizado el diseño de una planta industrial para, la producción de yogurt con colorante natural extraído de la semilla del aguacate, y un análisis económico de la misma. Para determinar la capacidad de la planta de producción se realizó balances de masa para los procesos de yogurt y colorante natural. Para el diseño de la planta industrial se ha determinado las operaciones unitarias a llevarse a cabo. Una vez establecido los procesos de producción se seleccionó y dimensionó los equipos necesarios para la manufactura de los productos...

Publication Year
2020
Language
spa
Topic
Yogurt
Alimentos
Tecnología
Tecnología química
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/9264
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/