Gastrochallenge 2017 : La Vuelta

 

Authors
Espinosa Mosquera, Prado Vega, Germán Nicolás Nicolás Alfonso
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

The restaurant project of “La Vuelta” was born after the intern contest of the USFQ, Gastrochallenge, which consists in presenting a viable idea of a restaurant capable of functioning inside the university, with the combined participation of the careers of Advertisement, Gastronomy, Interior Design and Administration. The winner team would have the opportunity to put into operation the presented project for 3 weeks along the semester, putting students in front of a different challenge, looking for synergy and understanding among all areas involved...
El proyecto del restaurante "La Vuelta" nace a partir del concurso interno de la USFQ, Gastrochallenge, que consiste en presentar una idea viable de un restaurante para que funcione dentro de una de las instalaciones de la universidad, con la participación combinada de Publicidad, Gastronomía, Diseño Interior y Administración. El equipo ganador tendría la oportunidad de poner en funcionamiento lo presentado durante 3 semanas en el semestre, poniendo a prueba a los estudiantes frente a un reto diferente, en busca de sinergia y entendimiento entre todas las áreas para sacar adelante el proyecto...

Publication Year
2017
Language
spa
Topic
Publicidad -- Investigaciones -- Quito (Ecuador) -- Tesis y disertaciones académicas.
Comunicación.
Lenguaje y literatura
Comunicación
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
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http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/6938
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/